Gabinet Mêdic Girona

Especialitats

Embaràs i sòl pelvià

Durant les diferents etapes de la salut femenina, la fisioterapia i l’entrenament t’ajudaran a prevenir, recuperar i millorar les diferents disfuncions que poden apareixer.
Per a més informació et convidem a coneixer els nostres serveis.

Esport

La medicina, la fisioteràpia i l’entrenament esportiu t’ajudaran a prevenir lesions, tractar lesions existents i millorar el rendiment esportiu. Vine a provar-ho!

Salut

El nostre servei de fisioteràpia, rehabilitació i osteopatia te l’objectiu de millorar la capacitat de moviment, l’equilibri i la funció física general des de nadons fins a persones d’edat avançada.  Estem especialitzats en fisioteràpia pediàtrica i també en adults.  Visita els serveis:

Estètica

La medicina i la fisioteràpia estètica t’ajudaran a millorar la teva aparença i autoestima mitjançant teràpies físiques no invasives o mínimament invasives. En vols saber més?

Mútues de salut

Treballem amb diferents mútues i assegurances per poder donar un servei òptim i de qualitat als nostres pacients. Podeu consultar si el servei està cobert per la vostra mútua entrant al detall del servei en el que estigueu interessats.

No perdis el fil

Sigues el primer a conèixer les novetats i les promocions

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@gabinetmedic.com

× Et podem ajudar?